Słodkie stoły

Słodkie stoły są tym, co lubimy najbardziej. 

W celu ustalenia szczegółów skontaktuj się z nami. W  możliwie najszybszym czasie wyślemy Wam ofertę z propozycjami słodkiego bufetu, smakami, cenami i ilościami słodkości. 

Nasze przykładowe realizacje:

NR 1 (na około 160 osób)

Kremowy sernik z białą czekoladą – 2 sztuki 

Kremowy sernik z mleczną czekoladą – 2 sztuki

Brownie czekoladowe z solonym karmelem i karmelizowanym słonecznikiem – 1 sztuka

Brownie czekoladowe z malinami i ciemnym piwem – 1 sztuka

Makowiec z jabłkami i polewą czekoladową – 1 sztuka

Ciasto cytrynowe z kremem – 1 sztuka

Profiterole (Ptysie) z kremem w sosie czekoladowym – 1 sztuka

Babeczki z jabłkami i budyniem – 24 sztuki

Mini torciki biszkoptowe z kremem ,owocami i galaretką – 24 sztuki

Kruche tartaletki (babeczki) z kremem adwokatowym i czarną porzeczką – 24 sztuki

Mini bezy z kremem cytrynowym – 24 sztuki

Drożdżowe cynamonki z migdałami i kajmakiem – 24 sztuki

Panna cotta imbirowa z kruchym ciastem  – 24 sztuki

Panna cotta jagodowo-maślankowa – 24 sztuki

Mus z białej czekolady z malinami – 24 sztuki

Mus czekoladowy z Oreo/Maltessers – 24 sztuki

Owsiane ciasteczka czekoladowo-bananowe (w słoikach)

Ciasteczka bezowe (w słoikach)

NR 2 (na około 160 osób)

Kremowy sernik z białą czekoladą – 2 sztuki 

Kremowy sernik z mleczną czekoladą – 2sztuki 

Brownie czekoladowe z solonym karmelem i karmelizowanym słonecznikiem – 1 sztuka 

Makowiec z jabłkami i polewą czekoladową – 1 sztuka 

Profiterole (Ptysie) z kremem waniliowym w sosie czekoladowym, z bitą śmietaną i owocami – 4 duże słoiki 

Tarta z sezonowymi owocami i nadzieniem kokosowym – 2 sztuki 

Muffinki czekoladowe z kremem i karmelizowanym słonecznikiem – 20 sztuki 

Kruche tartaletki owsiane z kremem cytrynowym owocami i galaretką – 20 sztuk

Mini bezy z kremem i owocami – 20 sztuki 

Drożdżowe cynamonki z migdałami i kajmakiem – 20 sztuk  

Mini Brownie z kremem i owocami – 20 sztuk 

Owoce zapiekane pod kruszonką – 20 

Panna cotta waniliowo-truskawkowa – 20 

Panna cotta jagodowo-maślankowa – 20 

Cytrynowy sernik na zimno ze szpinakiem, owocami i galaretką – 20 

Szarlotka z kardamonem (jabłkowo-gruszkowa) – 20 

Owsiane ciasteczka czekoladowo-bananowe (w słoikach) 

Kruche rogaliki w domową konfiturą (w słoikach) 

Domowa lemoniada ogórkowo-miętowa (słoje z kranikami) 

Domowa lemoniada truskawkowa z kwiatem czarnego bzu (słoje z kranikami)