Torty

Przykładowe smaki tortów:

  1. Jasny biszkopt z nutą cytryny i kwiatu czarnego bzu, truskawki z rabarbarem, lub maliny, bądź maliny z czerwoną porzeczką, krem śmietanowy na bazie białej czekolady.
  2. Biszkopt czekoladowy, truskawki z malinami, krem śmietanowy z mleczną i gorzką czekoladą z kawałkami pralin Ferrero Rocher.
  3. Jasny biszkopt ze skórką cytrynową, krem na bazie białej czekolady, krem cytrynowy, borówki.
  4. Jasny biszkopt z wiórkami kokosowymi, krem kokosowy z biała czekoladą, maliny, praliny Rafaello.
  5. Biszkopt czekoladowy, truskawki, pistacje i krem śmietanowy na bazie mlecznej czekolady.
  6. Biszkopt czekoladowy, mus z czarnej porzeczki z kawą, krem mocno czekoladowy z mlecznej i gorzkiej czekolady.
  7. Biszkopt czekoladowy, orzechowy, krem śmietankowy, masło orzechowe i domowa czeko-śliwka.
  8. Jasny biszkopt, karmelizowana gruszka (z dodatkiem lawendy), kajmak, migdały i krem śmietankowy.
  9. Biszkopt czekoladowy, krem mocno czekoladowy na bazie śmietanki, domowa konfitura morelowa z lawendą.
  10. Biszkopt czekoladowy, pralina migdałowa, krem czekoladowy z nutą rozmarynu.

To tylko kilka przykładowych propozycji. Cały czas poszerzamy naszą ofertę, uwzględniając w niej sezonowe składniki. 

Cena tortu zależy od wielkości i skomplikowania dekoracji. Cena tortu  nie zależy od kilogramów. Nasze torty z prawdziwych składników, ważą więcej niż ich odpowiedniki z masowej produkcji cukierniczej, są naprawdę sporych rozmiarów i bardzo podzielne. Każdy z tortów wyceniamy indywidualnie. 

Proponowane wielkości tortów: 

  • 15cm średnicy – 5 – 8 porcji 
  • 20cm średnicy – 10 – 15 porcji 
  • 26cm średnicy – 20-30 porcji 

Torty piętrowe:

  • dwupiętrowy tort o średnicach 20cm+15cm – 20-30 porcji 
  • dwupiętrowy tort o średnicach 25cm+18cm – 35-45 porcji 
  • trzypiętrowy tort o średnicach 25cm+20cm+15cm – 60-90 porcji