Torty

Przykładowe smaki tortów okazjonalnych:

Biszkopt czekoladowy

  1. brownie / krem czekoladowy / Oreo / malina
  2. krem truflowy / wiśnie / śliwka w rumie
  3. krem tiramisu / ganache Baileys / truskawka
  4. krem czekoladowy / słony karmel / masło orzechowe / czarna porzeczka

Ciasto maślane / krem biała czekolada

  1. malina / truskawka / krem cytrynowy
  2. malina / krem mango-marakuja-kokos
  3. jogurt / owoce leśne
  4. pistacja / truskawka / Martini
  5. Earl Grey / mandarynka / pomarańcza / Prosseco

Ciasto maślane z orzechami

  1. krem pistacjowy / krem na bazie serka Philadpelphia z masłem orzechowym / słony karmel

Cena tortu zależy od wielkości i skomplikowania dekoracji. Cena tortu nie zależy od kilogramów. 

Proponowane wielkości tortów: 

  • 12 porcji – 220 zł
  • 16 porcji – 260 zł
  • 20 porcji – 300 zł
  • 25 porcji – 360 zł
  • 30 porcji – 400 zł

Powyżej 30 porcji wykonujemy torty piętrowe.

Cena obejmuje dekorację typu: drip, napis cukrowy, topper.

Bardziej skomplikowane dekoracje typu figurki, żywe kwiaty, słodycze są indywidualnie wyceniane.

 

Wszystkie nasze kremy wykonujemy na bazie śmietanki, mascarpone i czekolady. Tort z zewnątrz pokrywany jest kremem maślanym na bazie białej czekolady.